Vacature vrijwilligerswerk Communicatie

Geplaatst op 03 Sep 2015

Een stichting kan niet zonder vrijwilligers. Momenteel is er een vacature voor het verzorgen van de communicatie: De website, Facebook, persberichten en het opmaken van flyers. Verder is het ook heel fijn als je geregeld extra publiciteit zou kunnen genereren via de pers.

Stichting UIT voor AUT verzorgt sinds 2013 vrijetijdsbesteding voor volwassenen met autisme en normale of hogere begaafdheid in Roermond. Elke twee weken wordt er een café avond georganiseerd, hier wordt geregeld een thema aan gekoppeld om het extra leuk en gezellig te maken. Ook worden er boswandelingen en natuurwerkdagen georganiseerd.

Een stichting kan niet zonder vrijwilligers. Momenteel is er een vacature voor het verzorgen van de communicatie: De website, Facebook, persberichten en het opmaken van flyers. Verder is het ook heel fijn als je geregeld extra publiciteit zou kunnen genereren via de pers. De tijdsinvestering voor dit onbetaalde vrijwilligerswerk bedraagt circa 2 tot 4 uur per maand. Om een indruk te krijgen van het werk kun je kijken op www.uitvooraut.nl en facebook.com/UitVoorAut (te bekijken na inloggen).

Lijkt je het leuk om de stichting hiermee te helpen? Eventuele vragen en je reactie kun je sturen naar info@uitvooraut.nl
Graag voor 31 oktober 2015 reageren.
 

ONZE SPONSOREN