Bestuur

Mirjam Rours-Dijksman
Voorzitter en initiatiefnemer:

Sinds 2003 werkt Mirjam als rehabilitatiewerker bij RiaggZuid. Hier begeleidt zij volwassenen met een autisme spectrumstoornis met een (rand)normale en hogere begaafdheid op alle persoonlijke en op alle levensdomeinen (wonen, werken, leren, gezondheid, sociale contacten, vrije tijd en zingeving) in de leefomgeving van de cliënt.
Tevens geeft Mirjam psycho-educatie aan volwassenen met een autisme spectrumstoornis en een (rand)normale en hogere begaafdheid.


Esther Helgers-Geelen
Bestuurslid en initiatiefnemer.

Sinds 1999 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).
Daaraast ben ik mindfulness trainer.

 

Birgitta Kox
Bestuurslid

Niet alleen in mijn werk, ook als bestuurslid voor stichting UIT voor AUT, voel ik me betrokken bij mensen met een autismespectrumstoornis.
Ruim 26 jaar ben ik werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen met een autismespectrumstoornis, waarvan de laatste twee jaar vanuit mijn eigen praktijk Autrinsiek - expertise in autisme.
Als bestuurslid van stichting UIT voor AUT kan ik mijn kennis en ervaringen inzetten om de vrijwilligers van de stichting te ondersteunen in het begrijpen van autisme. Daarnaast verzorg ik enkele thema avonden en verricht ik nog diverse andere ondersteunende taken voor de stichting.

ONZE SPONSOREN